Contacteer ons
Chen

Telefoonnummer : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

De Valvetecdiensten breiden het assortiment uit

September 18, 2021

De Valvetecdiensten breiden het assortiment uit

16 September 2021

 

Valvetec Services Ltd heeft het genoegen aan te kondigen het bedrijf zich uitbreidt en bieden nu een waaier van Draagbare de Klepactuators en Bestuurders van MODEC, door het worden aan een Strategische Partner van Essex gebaseerd bedrijf, Total Lockout Ltd.
 
Sharon Garrett, Valvetec Services Ltd. Leidende Directeur, becommentarieerde: „Wij zijn uiterst opgewekt om in samenwerking met Totale Uitsluiting te werken en onze zaken op het volgende niveau met de toevoeging van dit gamma van Draagbare Klepactuators en Bestuurders niet alleen binnen de Olie/Gassector maar ook andere industrieën ernaar uitzien te nemen.“
 
Zij voegde toe, „Er zijn een verscheidenheid van die kleppen door de industrie worden gebruikt die niet voor lange perioden in werking worden gesteld. Kunnen de na verloop van tijd bewegende delen verslechteren, droogt op de smering en de corrosie kan binnen plaatsen, makend kan het uiterst moeilijk zijn om kleppen te openen. Deze Draagbare Klepactuators verbeteren over het algemeen onderbreking en veiligheid.“
 
Tim Hughes, Leidende Directeur, Total Lockout Ltd. merkte op:
 
„Wij hebben het genoegen om de benoeming van Valvetec-de Diensten als onze Strategische Partner voor Britse Markten voor de kust aan te kondigen. Hun kennis en ervaring in deze sector brengen wederzijdse kansen om onze ondernemingen met dit innovatieve gamma van Draagbare Klepactuators uit te breiden.
 
De handtaak van werkende kleppen is altijd vermoeiend geweest en het potentieel om in spanningsverwondingen voor arbeiders gehad te resulteren. Dit wordt gemaakt slechter wanneer het milieu, vooral op offshore-installaties uitdagend is. Draagbare actuators kunnen de taak van werkende moeilijke kleppen versnellen terwijl het minimaliseren van het risico van spanningsverwonding.

-

Herdrukt van https://www.valve-world.net