Contacteer ons
Chen

Telefoonnummer : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

ZHEJIANG VERVO VALVE CO.,LTD

DE KLEPco. VAN ZHEJIANG VERVO, LTD
- EEN KLEPbedrijf -

Wij zijn Één van de Grootste Chinese Industriële Kleppenfabrikant
Gespecialiseerd in StaalKogelkleppen/de Kleppen de Kleppen van de Staalbol van de Staalpoort/de Klep van de Staalcontrole/de Klep van de Staalstop

Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Verkoper
Merken VERVO Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet >10000000 Opgericht Jaar 2008
Export pct 90% - 100%
Inleiding

DE KLEPco. VAN ZHEJIANG VERVO, LTD
- EEN KLEPbedrijf -

 

De KLEPco. van ZHEJIANG VERVO, Ltd is uw vertrouwde op partner voor industriële kleppen. Wij bloeien op een duidelijke denkrichting aan ingenieur en vervaardigingskleppen de van wereldklasse.

Met recente uitbreiding in faciliteit, heeft VERVO nu over 15,000㎡ van behandelde workshop. De toevoegingen van staat-van-kunst machines en materiaal helpen ons ook beter de continu veranderende eisen van de markt ontmoeten.

 

Verklaard met API 6D, API 6FA, ISO9001: 2008, CE (PED)… VERVO heeft uitstekende kwaliteitscontrole en beheersystemen ontwikkeld om zijn superieure kwaliteit en dienst te verzekeren.

Bij VERVO-KLEP, gaan wij extra mijlen kwaliteit uit zijn eigenlijke bron waarborgen: grondstof. Wij bezitten een smeedstukbedrijf met ons merkgebonden technologie en materiaal om de grondstof met de beste kwaliteit en de concurrerende prijs te produceren.

 

VERVO heeft een uitstekend techniekteam gebouwd. Wij hebben de beste talenten in de industrie behouden en aangetrokken om ons te helpen vooruit in techniek, R&D, projectsteunen en na de verkoopdiensten voor allerlei behoeften van verschillende cliënten in alle stadia van de projecten blijven.

 

VERVO-geeft het KLEP grote spoor van verslagen ons het vertrouwen om meer bureaus en de dienstcentra in strategische plaatsen in de nabije toekomst voor betere de dienst regionale behoeften te openen.

Uw behoeften zijn wat wij hard voor werken. Elke dag op elke manier, evolueren wij ons bij VERVO om een betere leverancier en een partner te zijn wanneer aan uw kleppenvereisten en oplossingen komt.

Geschiedenis

Vervo heeft uitstekende reputatie voor zijn hoogte - kwaliteitsproducten gebouwd. om deze reputatie te handhaven, zullen alle kleppen vervaardiging onder het volledig verklaarde Beheersysteem van ISO9001 en API Q1Quality zijn. Vervo beschouwt productkwaliteit en de eisen van klanten als onze hoogste prioriteit. De opdracht van Vervo is altijd de dienstklanten met de beste kwaliteitsproducten geweest. Door de jaren heen, heeft Vervo constant onze techniek en technische kracht verbeterd; het verbeteren van onze het citeren en verkoopdiensten om aan de altijd groeiende behoeften van onze cliënten beter te voldoen. Door beter ontwerp, techniek en beheer, streven wij ernaar om betere kwaliteitsproducten met de rendabelste technologie en productiemethodes te produceren om onze klanten de meest economische en getaxeerde producten aan te bieden.

Dienst

De productregel van de Vervoklep bestaat uit een brede die waaier van poortkleppen, bolkleppen, controlekleppen, kogelkleppen en zeven in de olie en het gas, raffinaderij, petrochemische stof en veel andere industrieën over de hele wereld worden gebruikt.

Ons Team

Door zijn overtuiging om slechts de fijnste kwaliteitsproducten en de diensten te verlenen om aan de behoefte van onze klanten tegemoet te komen, heeft Vervo zich nu als ernstige speler in de klepzaken gevestigd. Vervo kan aan de verzoeken van klanten gevolg geven sneller en efficiënter dan ooit terwijl het worden één van de beste partners voor uw behoeften.

Samen met standaardpoort, bol en controle biedt de kleppen, Vervo vele specialiteitproducten voor de diensten zoals het zure, zure gas van HF, cryogeen, chloor en zuurstof aan.

Onze producten omvatten diverse types van kleppen in verschillende materialen. Zij worden vervaardigd volgens internationaal toegelaten normen zoals API, ANSI, DIN BS, EN JIS.

Indien u een eis ten aanzien van speciale toepassingen hebt, moet ons technisch en techniekpersoneel altijd hier u steunen.