Contacteer ons
Chen

Telefoonnummer : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

Het 9de Asia Expo & de Conferentie van de Klepwereld zijn opnieuw geprogrammeerd tot 2022

December 4, 2021

Nieuwe Data:

 

Het 9de Asia Expo & de Conferentie van de Klepwereld zijn opnieuw geprogrammeerd tot 2022


Beste Exposanten, Afgevaardigden, Bezoekers en alle partners,

In antwoord op de epidemische preventie en de controle-eisen van de staat en de lokale regering, om de gezondheid en de belangen van alle deelnemers veilig te stellen, en ervoor te zorgen dat de tentoonstelling en de conferentie de verwachte resultaten, na zorgvuldige overweging bereiken, hebben de organisatoren beslist het 9de Asia Expo & de Conferentie van de Klepwereld opnieuw te programmeren, die gepland om op 6-7 December, 2021 op het Nieuwe Internationale Expo Centrum van Shanghai, aan 11-12 Juli, 2022 was worden gehouden.

Wij zouden onze verontschuldigingen voor om het even welk ongemak willen uitbreiden dit kan veroorzaken. Het besluit werd opnieuw te programmeren slechts genomen na uitgebreide interne en externe besprekingen, waardoor de nadruk altijd de veiligheid en de efficiency van alle deelnemers heeft moeten verzekeren.

De rust verzekerde dat, met de steun en de samenwerking van onze exposanten, sprekers, stuurgroep, enz., wij de lange periode van tijd vóór de gebeurtenis zullen gebruiken om alle noodzakelijke voorbereidingen verder vooruit te gaan en de spelers van de klepindustrie te verstrekken een professioneel en ideaal platform om deskundigheid te demonstreren, actuele zorgen te bespreken en toepasselijke oplossingen te vinden.

U kunt de recentste updates, zoals het floorplan, conferentieprogramma, enz. vinden, over de officiële Wereld Azië van de websiteklep.

Wij verheugen ons op het welkom heten van u allen terug naar Shanghai in 2022!

 

Het Asia Expo van de klepwereld & Conferentieorganisator
3 december, 2021

Herdrukt van https://www.valve-world.net