Contacteer ons
Chen

Telefoonnummer : +8613676590849

WhatsApp : +008613676590849

NORMA Group erkent P.J. Spring als de beste leverancier

September 1, 2021

NORMA Group erkent P.J. Spring als de beste leverancier

01 September 2021

 

NORMA Group heeft zijn „Leverancierserkentelijkheidstoekenning“ voor het gebied van Amerika aan P.J. Spring Company, Inc. voorgesteld (P.J. Spring). Het bedrijf ontving de toekenning voor zijn opmerkelijke prestaties op het gebied van de de de leveringsketen, kwaliteit, en kosten in 2020.
 
„Wanneer het selecteren van leveranciers, zoeken wij bedrijven met constant hoge normen met betrekking tot hun producten, de diensten, en de processen,“ zegt Dr. Michael Schneider, CEO van NORMA Group. „Met P.J. Spring, hebben wij een al lang bestaande partner aan de kant in het gebied van Amerika – dat de hoogte deelt - kwaliteit en de dienstnormen en steunen de inspanningen om de eminente dienst aan de klanten te leveren.“
 
P.J. Spring levert de metaallentes aan NORMA Group-installaties in Saltsburg, Pennsylvania, en Juarez, Mexico. Deze worden gebruikt in diverse klemmen die bij de plaatsen worden geproduceerd. De samenwerking met P.J. Spring dateert terug meer dan 15 jaar. In het begrotingsjaar van 2020, dat door Coronapandemic gestalte werd gegeven, het bedrijf in het bijzonder geïmponeerd met zijn uitstekende mededeling, snelle hoog reactietijden, onophoudelijk - kwaliteit, en magere kostenstructuur.
 
NORMA Group heeft eminente leveranciers in Europa, Amerika, en Azië met de „Leverancierserkentelijkheidstoekenning“ verscheidene jaren erkend. De toekenning wordt voorgesteld voor de zesde keer in het gebied van Amerika. De laatste jaren, heeft NORMA Group in het gebied van Amerika, onder andere, de Olympische Staalbedrijf en Diensten van het Precisiemetaal erkend.

-

Herdrukt van https://www.valve-world.net